Foto Epoxy
Fotopanelen
Dibond-panelen
Liquid Closs

Photo-Epoxy Liquid Gloss

Dibond fotopanelen: Het lijkt eenvoudig: een foto laten vergroten en dan op een fotopaneel laten verwerken.
De foto is zo mooi op je pc, maar vindt dat niet terug in het fotopaneel.

Er zijn veel leveranciers die het wel even doen. Als fotograaf in mijn fotostudio te Egmond heb ik jarenlange ervaring om te weten hoe je fotowerk er wel en niet uit moet komen te zien.
De meeste leverancier willen laten weten dat alles gekalibreerd is om alles zo mooi mogelijk te kunnen leveren.
Belangrijk: ja! Doorslaggevend: neen!
Het gaat om de kennis en het gevoel hoe geprint moet worden. Het gaat soms zo verkeerd dat ik het niet kan begrijpen. Gelukkig kan het ook heel mooi zijn! Ik heb zo de betere leveranciers leren kennen die het van A tot Z met veel zorg leveren.

Wat doen wij:
Sinds langere tijd leveren wij geprint fotowerk van een zo hoog mogelijke kwaliteit.
De formaten waren beperkt. Nu leveren we geprint fotowerk op de wat grotere formaten en nu ook voor derden.
Dit kan zijn voor jou als fotograaf maar ook voor de gelegenheidsfotograaf die z’n fotowerk exclusief geleverd wil hebben op Dibondpanelen (gewafelde plaat alu-kunststof-alu) die prachtig strak blijven onder alle omstandigheden.
Op de achterkant maken we een constructie om het paneel op te kunnen hangen, waarbij het paneel 1,5 cm van de wand komt, wat heel gestileerd overkomt!

Het paneel zou zó geleverd kunnen worden.
Nog mooier wordt het als het paneel aan de voorkant voorzien wordt met een speciale zeer heldere epoxylaag bedoeld voor foto’s en andere afbeeldingen.
Niet te vergelijken met acryl- ofwel plexyglas. Hierbij ontstaat geen diepte. Met onze gieting ontstaat er iets fenomenaal moois.
Bij de zijkanten loopt de emulsie mooi rond af. Ook wordt de afbeelding ongevoelig voor UV licht en chemische invloeden. Ook wordt het spiegelende oppervlak ongevoelig voor krassen.

Is het kostbaar?
Het uitvoeren van de file die gecontroleerd wordt tot paneel tot epoxy-emulsie zijn er aardig wat handelingen en risico's aan verbonden. Vandaar dat het een wat kostbare aangelegenheid is.

En bij ons?
Duidelijk wat goedkoper omdat we enerzijds wat willen verdienen, maar er met overtuiging mee bezig willen zijn en het geweldig vinden als u als klant het echt mooi vindt.

Werkwijze:
U zult één file of meerdere files op moeten sturen van voldoende formaat.
Wij kijken er naar op de computer. Mocht dat niet niet goed zijn en misschien wel voor verbetering vatbaar zijn, dan kunnen we dat verbeteren en er evt contact over houden (geven we van te voren aan als mogelijkheid).

Na printing wordt de foto overgebracht op het paneel en wordt met ophangsysteem afgewerkt. Heb je beslist tot een afwerking met epoxy-emulsie, dan maken we dit in orde.
Na uitharding en afwerking wordt het paneel zorgvuldig verpakt en verstuurd.

Tijdsduur:
Levering binnen 14 dagen.

Betaling:
Vooraf met factuur per bank of hier contant

Printresultaat:
U kunt altijd komen kijken naar eerst een evt gewenste kleine print. Ook kunnen we per post uitwisselen. Maakt dat het iets langer kan duren en maakt het iets duurder.

We hopen u blij te kunnen maken!

Ab Baart


Bekijk de mogelijkheden Stel een vraag

"Prachtig resultaat! Een combinatie van de juiste
materialen en vakmanschap. Ab bedankt!"

 

Fam. Zomerdijk

Stel een vraag

Contactgegevens

VENNEWATERSWEG 21-17
11852PT Heiloo
06.532.603.27
info@abbaart.nl